Effektiv skift af iPhone 7 batteri

Trænger din iPhone 7 til et nyt batteri? Hos iExpert kan du komme ind uden aftale og få skiftet batteriet samme dag hos en af vores afdelinger i Aarhus, København eller Herning. Vi skifter batteriet på stedet, så du undgår at skulle gå derfra uden din mobil.

Vi arbejder dagligt med udskiftning af batterier til iPhones og kender til de problematikker, der kan være tale om. Vi bruger kun de bedste batterier, hvilket gør, at din iPhone 7 opnår samme kapacitet, som var den helt ny.

Fejler din iPhone 7 andet? Det reparerer vi også

Viser det sig, at det ikke var batteriet, der var årsag til dine problemer med mobilen, kan vi, uden beregning, tage din iPhone 7 ind og undersøge, hvor fejlen så ligger. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en af vores teknikere, der fortæller dig, hvilken reparation, der skal til.

Hvis du oplever, at din iPhone 7 løber hurtigere tør for batteri end normalt, er det sandsynligvis selve batteriet, den er gal med. Batterier har en begrænset levetid, og denne levetid samt ydeevne hænger tit sammen med, hvor ofte du oplader din iPhone 7. Selvom det er rart med en fuldt opladet mobil, bør du altså overveje, hvor ofte du sætter opladerstikket i, da batteriet svækkes.