Vi reparerer skærmen på din iPhone 6s Plus hurtigt og effektivt

Har du tabt din iPhone 6s Plus, og er skærmen gået itu, skal du ikke fortvivle. Vi har alle prøvet at være rigtig uheldig og tabe mobilen. Lander din iPhone 6s Plus på en hård eller skarp overflade og endda med skærmen nedad, vil der ofte ske en skade på skærmen, som skal repareres – og det kan vi klare.

Hos iExpert ved vi, at det er svært at undvære mobilen, og derfor ordner vi reparationen af din iPhone 6s Plus skærm samme dag, som du indleverer den. Vi reparerer dagligt alle typer af iPhones og har en god, bred viden til at udføre en skærmreparation.

Vores teknikere er oplært i at reparere skærme på iPhone 6s Plus, og ofte kan det klares på under én time. Skulle uheldet være ude, kommer du derfor blot forbi en af vores afdelinger i Aarhus, København eller Herning.

Er du nervøs for, at en reparation svækker din iPhone 6s Plus, kan du være helt rolig. Vi benytter kun de bedste reservedele på markedet, så din skærm på din iPhone 6s Plus opnår samme kvalitet, som før uheldet.

Skulle det ske, at din iPhone 6s Plus får andre skader eller problemer, eksempelvis med batteriet, mikrofonen, kameraet eller fugtskader, kan vi også hjælpe dig med det. Kontakt os endelig og hør nærmere. Vi giver en gratis diagnose, så du ved, hvilke problemer din iPhone 6s Plus har.

Har du ikke mulighed for at komme forbi et af vores værksteder? Fortvivl ej – du kan blot sende din telefon til os med posten.

kom i gang