iPhone 6s Plus batteriudskiftning

Har du mistanke om, at din iPhone 6s Plus trænger til nyt batteri? Hvis du oplever, at din iPhone 6s Plus hurtigt falder i batteriprocent, slukker trods fuld opladning og generelt aldrig har batteri, er det sandsynligvis selve batteriet, den er gal med.

Hos iExpert kan du indlevere din iPhone 6s Plus til batteriudskiftning og få den med igen samme dag. Mange af vores reparationer tager mellem 30 – 60 minutter, og du kommer blot ind i en af vores afdelinger i Aarhus, København eller Herning – tidsbestilling er ikke nødvendigt. Kun de bedste batterier benyttes, så din iPhone 6s Plus opnår samme kapacitet, som var den ny.

Oplever du fortsat, at din iPhone 6s Plus svigter trods batteriskift, tager vi den gerne ind uden beregning og går mobilen igennem for at se, hvor fejlen så ligger. Vi kontakter dig efterfølgende for at gennemgå, hvilken reparation der skal til, og hvad prisen vil ligge på.

Bemærk, at batterier har en begrænset levetid, og at du kan skåne batteriet ved at undlade hyppige opladninger. Selvom det er praktisk at lade den oplade natten over, vil du opleve, at batteriet på din iPhone 6s Plus svækkes.