Udskiftning af iPhone 6s batteri

Er du begyndt at opleve, at din iPhone 6s svigter, selvom den har ladet op hele natten? Eller er du godt i gang med en samtale med 80 % batteri tilbage, og så slukker den alligevel? Så er det højst sandsynligt batteriet på din iPhone 6s, den er gal med. Det er sjældent laderkablet, der er synderen.

Batteriet i din iPhone 6s bliver desværre svækket af, at ligge natten over og blive ladet op, selvom det er fristende og praktisk at gøre. Overvej derfor, hvor ofte du oplader din mobil, og om det er nødvendigt med den ekstra opladning, inden du smutter ud ad døren.

Hos iExpert har vi en walk-in service, så du kan få din iPhone 6s med hjem samme dag, som du indleverer den. Vi har afdelinger i Aarhus, København og Herning og står klar til at skifte batteriet på din iPhone 6s.

iPhone 6s batteriudskiftning er en del af vores ekspertise, og vi kender til de problematikker, som kan forbindes med batteriet. Derfor bruger vi kun de bedste batterier, så du får en mobil med samme kapacitet, som var den ny.

Skulle du opleve, at batteriet ikke var årsagen til problemerne, tager vi den gerne ind til undersøgelse for at se, hvor fejlen så opstår. Det er naturligvis gratis, og du kontaktes efterfølgende af en af vores teknikere, som fortæller dig, hvilken reparation der skal til.