iPad reparation København

Er din iPad defekt? Så tag ind forbi i Field’s København og lad vores team af eksperter hurtigt og effektivt vurdere, hvilken fejl der er tale om, og give dig den hjælp du har brug for. Du behøver ikke at ringe i forvejen, da vi ikke har tidsbestillinger på iPad reparationer. Kom blot ind forbi Plan 1 i Field’s, hvor vi tager imod dig med et smil.

Metroen kører tæt på Field’s, og hvis du er i bil, kan du benytte dig af den store parkeringsplads. Du har dermed også mulighed for at gå rundt i de forskellige butikker i Field’s eller tage en bid mad, alt imens vores teknikere kigger på dit iPad-problem. Når uheldet rammer, kommer vores udlærte teknikkere dig til undsætning – og de brænder for det de laver! Det er ærgerligt at døje med en ødelagt skærm eller et dårligt batteri, som i stedet hurtigt kan blive repareret hos iExpert i København.

Lange åbningstider – kom blot ind forbi

Har du haft et uheld med din iPad, og søger nogen der kan hjælpe dig med at reparere den? Gå ikke længere – for vores eksperter står og tager imod dig i vores butik i Field’s alle dage fra kl. 10 – 20.

Vi tilbyder en gratis fejlsøgning på din iPad, så du kan se hvad reparationen som udgangspunkt vil koste dig. Du finder også vores priser, ved at klikke på din model ovenfor.

Hurtige reparationer og gode priser

Hos iExpert bruger vi kun reservedele af den bedste kvalitet og hovedsageligt originale reservedele. Vælger du derfor iExpert, sikrer du dig også en 2 års garanti på det reparerede, også hvis reservedelen skulle være defekt. Vi går meget op i at udføre reparationerne hurtigt og effektiv, men går på ingen måde i kompromis med kvaliteten af vores ydelser. Inden for kort tid står du tilbage med en iPad i perfekt stand.

Størstedelen af vores reparationer i København udføres samme dag, alt afhængig af hvilken reparation, der er nødvendig.

Andre løsninger på dit iPad problem

I dag tilbyder vi også at modtage din defekte iPad via posten – alt sammen for at gøre det lettere for vores kunder. Hvis du ikke bor i nærheden af de tre byer vi befinder os i, henholdsvis Herning, Århus og København, kan du udfylde formularen på vores hjemmeside, og sende pakken af sted.

Udfyld formularen her, ring eller skriv en mail til os. Så vil vi med glæde hjælpe dig videre.

Find iExpert på Trustpilots hjemmeside

Vi priser os stolte over at være kåret til Danmarks Bedste Mobil Serviceværksted på Trustpilots hjemmeside! Kunder fra hele landet benytter sig ivrigt af muligheden for at dele deres oplevelser med andre, og vi læser kommentarerne, og sigter konstant efter at forbedre os, så vores kunder føler sig specielle. Klik dig ind på vores Trustpilot profil, og læs vores kunders anmeldelser.

Vi ser frem til også at reparere din iPad i København.

Er du på udkig efter en bestemt iPad-reparation?

Find alle vores iPad-reparationer her