Mange har prøvet at stå med en telefon, som er gået i stykker pga. et uheld. Det er naturligvis utrolig bittert, men iExpert.dk kan hjælpe dig, så du igen står med en flot telefon. Vores hold af eksperter står klar til at give dig en gratis diagnose af din telefon, hvorefter de i de fleste tilfælde har mulighed for at reparere den på kort tid. Det er let, simpelt og uden lang ventetid.

Send din telefon ind til os eller bestil afhentning

Hos iExpert udfører vi hurtige og solide HTC reparationer, og du vil derfor i langt de fleste tilfælde kunne få din HTC telefon samme dag som du har indleveret den til reparation hos os. Du kan også sende din HTC til reparation hos os, hvis du ikke bor i nærheden af et af vores servicecentre. Her får du den samme gode service, og vi bestræber os på at reparere din HTC telefon så snart vi modtager den, og sende den retur igen samme dag.

HTC reparation København

Vi har åbnet et servicecenter op i Field’s København. Her har du mulighed for at komme forbi og få en gratis fejlsøgning på din telefon. Du får samtidig muligheden for at lade os reparere din telefon mens du handler. Derfor behøver du ikke vente mens din telefon bliver repareret En typisk reparation varer omkring 30 minutter og maksimalt 60. Vi er hurtige, effektive og du vil opleve at du kommer hjem med en telefon, der er så god som ny.

kom i gang

Reparationer vi udfører

iExpert.dk står for reparation af alle de nyeste HTC telefoner der kører Android eller Windows Phone series. Vi udfører reparationer på alle typer fejl og skader sket på HTC telefoner.
Reparationer kan f.eks. være:

  • Udskiftning af glas
  • Udskiftning af LCD skærm
  • Udskiftning af kamera
  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning af opladerstik
  • Udskiftning af højtaler
  • Og meget mere

Hos iExpert går vi meget op i kvalitet og kundetilfredshed, og derfor bruger vi kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet til den billigst mulige pris. Samtidig giver vi to års garanti på din HTC reparation.