Foretrækker du Gør-Det-Selv reparation af din MacBook?

- Køb kvalitets- MacBook reservedele hos teledele.dk vores faste samarbejdspartner!


Fordele ved Gør-Det-Selv reparation med reservedele købt hos teledele.dk:

Textbox Section

Kvalitets reservedele

Teledele´s sortiment består udelukkende af kvalitets dele hvor de fleste er OEM.

Du sparer penge

Du sparer penge ved at reparere selv. Ydermere har Teledele konkurrencedygtige priser.

Altid hurtig levering

Teledele bruger egne fragtaftaler og leverer altid reservedele til tiden.

Solgt af reparatører

Teledele teamet besidder stort branchekendskab, og leverer derfor kun de allerbedste reservedele.

At udskifte reservedele på din slidte MacBook kan både være sjovt og pengebesparende - Hvis du er ferm på fingerne

Er det dit MacBook som skal udskiftes, eller trackpad som ikke virker? - kan du købe billige MacBook dele af høj kvalitet og selv prøve at udskifte disse dele selv. Du behøver ikke være verdensmester i teknik, men det hjælper hvis du har en interesse for det, og ikke ryster på hånden.

Efterhånden er det blevet så nemt at købe MacBook reservedele på nettet, at mange prøver kræfterne med at reparere deres MacBooks selv. Det kan vores samarbejdspartner teledele.dk bekræfte.
De oplever stigende salg, ikke kun til professionelle reparatører, men sælger ligeledes mange MacBook dele til privatpersoner og amatør teknikere som giver sig i kast med små reparationerne, selv.

Er du nysgerrig af natur, og synes at elektronik er spændende, kan DU også komme i gang med at udskifte og reparere din MacBook selv. Hos Teledele kan du ydermere købe iFixit værktøjssæt til småreparationer. Med det rette værktøjssæt fra iFixit vil du være rigtig godt rustet til at kunne udføre din MacBook reparation.

Guided vejledning? Ingen problem

Mange spørger om det er svært at udskifte en skærm, trackpad eller et batteri selv. Svaret er ikke entydigt. Sværhedsgraden afhænger af det specifikke mærke og model.

Med udførlige guides og video vejledninger på nettet, er det relativt nemt at komme i gang. Vi kan henvise til Fixit´s Mac reparationsguides som har en stor database af reparations vejledninger på tværs af Mac modeller. Dér, vil du kunne tage stilling til hvorvidt du vil reparere din Mac selv. Vælger du det, skal du blot følge guiden.

På de respektive undersider har iFixit nemlig angivet både en gennemsnitlig tidshorisont for den pågældende reparationen, men også kvalificeret den som enten let, middel, svær eller meget svær.

Lykkes din reparation ikke eller går du i stå undervejs, kan du altid henvende dig til din lokale iExpert.dk reparatør og få kyndige råd og vejledning, eller vælge at lade iExpert´s dygtige teknikere tage over og reparere din MacBook for dig.

Køb dine reservedele til MacBook hos Teledele.dk

Teledele´s varesortiment består af flere hundrede varenumre, og har deres reservedele lokalt. Dette betyder at du altid kan købe de dele du har behov for inden for få dage. Hos iEkspert føler vi, at vi altid bliver lyttet til og forstået når vi har ytret ønske om levering af en specifik reservedel.

Teledele fører reservedele til stort set alle MacBook Pro, MacBook Air samt MacBook modeller. Du kan klikke dig ind på den pågældende MacBook model og købe en eller flere reservedele til netop din MacBook hvor de fleste er af OEM kvalitet:


Teledele teamet er altid hurtig til at forstå, og åbne over for at imødekomme vores ønsker og behov. Vi hos iEkspert anbefaler derfor at du køber dine MacBook reservedele hos Teledele.dk - det gør vi!

 

icon

Ingen tidsbestilling

Over 90% af alle vores reparationer bliver foretaget indenfor én time

icon

1 års garanti

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

icon

Danmarks bedste

Trustpilot har 4 år i træk kåret os som Danmarks Bedste Mobil Serviceværksted