iPhone 6s skærmreparation uden tidsbestilling

Selvom din iPhone 6s kan holde til meget, kan uheldet ske, når du mindst venter det. Skærmen på din iPhone 6s kan få en flænge eller revne helt, hvis du taber den på en hård overfalde eller uheldigt rammer noget spidst.  Får du brug for en skærmreparation af din iPhone 6s, kan vi hjælpe dig hos iExpert, endda uden tidsbestilling.

Du kan nemt få foretaget din iPhone 6s skærmreparation hos iExpert hos vores butikker i København, Aarhus eller Herning. Vi har en walk-in service og kan foretage de fleste reparationer på under én time. Vi ved, hvor vigtig din mobil er i hverdagen og garanterer derfor, at du kan tage den med igen samme dag, som du indleverer den til reparation af skærmen.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores fysiske butikker, kan du også sende din iPhone 6s til os, efter at du har udfyldt en enkel formular på vores hjemmeside. Vi udfører hurtigt skærmreparationen af din iPhone 6s og sender den tilbage til dig.

Vi er udlærte i iPhone 6s skærmreparation

Vores team er udlærte i reparation af alle typer iPhones og har hænderne i det hver dag. Vi har derfor den helt rette kompetence og erfaring til at reparere din iPhone 6s skærm.

Vi ved, hvor vigtigt det er at opnå samme kvalitet af din iPhone 6s skærm, som før uheldet skete. Hos iExpert benytter vi kun de bedste reservedele, så du får den fulde oplevelse tilbage og ikke skal bekymre dig om en ringere kvalitet.

Garanti på din iPhone 6s skærmreperation

Kvalitet er altafgørende, og hos iExpert får du 2 års garanti på skærmreparationen af din iPhone 6s. Skulle du opleve fejl eller problemer med din iPhone 6s skærm efter reparationen, tager vi naturligvis din telefon retur tilbage og sørger for, at den virker igen.

Brug for en gratis diagnose af din iPhone 6s?

Begynder du at opleve andre problemer med din iPhone 6s end en knust skærm, kan det være batteriet, mikrofonen, kameraet eller fugtskader. Det kan vi også hjælpe dig med og tilbyder en gratis diagnose af din iPhone. Du får oplyst, hvilke reparationer det drejer sig om og giver os blot besked om, om du ønsker, at vi skal foretage reparationerne.

Kontakt os endelig på tlf. 70 77 77 07 og hør nærmere, så du ved, hvilke muligheder du har.