Har du brug for hurtig og effektiv iPhone 5 skærm reparation? Hvis uheldet er ude, og din iPhone 5 har brug for en ny skærm, står vi til rådighed med akut reparation. Vores team af teknikere står klar til at hjælpe dig allerede i dag!

Hos iExpert brænder vi for teknologi, innovation og gode løsninger, og vi fokuserer udelukkende på at udføre en hurtig og effektiv skærm reparation af din iPhone 5, så den fremstår så god som ny, når du får den tilbage i hænderne.

Med sin 4″ LCD retina-skærm imponerede iPhone 5, som den tyndeste, letteste og hurtigste iPhone nogensinde. På trods af telefonens mange kvaliteter kan det alligevel ske, at skærmen bliver ridset eller ituslået. Skulle det være sket for dig, kan du trygt overlade din telefon til vores teknikere, som vil udføre reparationen af din iPhone 5 skærm hurtigt, billigt og sikkert hovedsageligt med originale reservedele i højeste kvalitet.

Reparation af iPhone 5 skærm

Ingen teknisk udfordring er for stor til os! Vi udfører adskillige iPhone reparationer i København og resten af landet hver eneste dag. Vi tilbyder iPhone 5 skærm reparation i København (Fields), Århus og Herning og foretager hurtigt et frontskift på din iPhone 5, mens du venter.

Du behøver ikke at bestille tid til din iPhone 5 skærm reparation. Hvis du er i København og tilfældigvis bevæger dig i nærheden af Fields, skal du endelig komme ind forbi med din knuste iPhone. Vores specialister står klar til at fikse den i en fart.

En iPhone 5 skærm reparation hos iExpert varer ofte ikke længere end en halv times tid, hvorefter du får din reparerede iPhone tilbage i perfekt stand, så du atter kan surfe på nettet, chatte med dine venner og tjekke dine kalenderaftaler. Vælger du en iPhone 5 skærm reparation i København, kan du fordrive de cirka 30 minutter ved at handle ind i Fields mange butikker.

kom i gang

Ekspres-service hos den nærmeste iExpert

iExpert tilbyder dig iPhone 5 skærm reparation i flere afdelinger over hele landet, hvor vi fra eget værksted udfører ekspres-reparationer.

Synes du, ligesom os, at det er uoverskueligt at skulle undvære telefonen i flere dage? Bare rolig. Vi reparerer din iPhone 5 skærm på stedet. Kom forbi med din smartphone til en af iExperts afdelinger – fx København eller Århus – så tilbyder vi en effektiv og billig walk-in-service. Hurtigt og praktisk!

Via listen nedenfor kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilken af vores afdelinger, der ligger tættest dig.

Du finder adresser og kørevejledning her:

 

Reparation og pris

Her på hjemmesiden får du alle priser oplyst, så du med det samme kan se, hvad det vil koste at reparere/udskifte skærmen på din iPhone 5. Vores specialistteam af reparatører står klar til at hjælpe dig med at sætte din smartphone i perfekt stand.

En standard iPhone 5 skærm reparation indebærer udskiftning af glas, touch funktion og LCD. Det vil sige, at reparationen svarer til udskiftning af én enkelt reservedel, der er uadskillelig.

Garanti og reklamation på din iPhone 5 skærm reparation

Hos iExpert går vi meget op i at opretholde den bedste kvalitet i vores servicereparationer. Derfor benytter vi så vidt det er muligt originale produkter til iPhone 5 skærm reparation. Vi tilbyder 2 års garanti på alle vores reparationer; også selvom din 1-årige garanti hos Apple er udløbet.

Vores garanti omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne i hele 24 måneder. En garanti, der er værd at tage med, når du har brug for den bedste iPhone 5 skærm reparation.

Sådan reddes din iPhone skærm i fremtiden

Selvom en iPhone er en af de mobiltelefoner, der har den bedste skærmkvalitet, når det handler om at undgå ridser, så er den ikke 100% sikret. En lang ridse i iPhone skærmen ødelægger hele brugeroplevelsen, og det er der desværre mange, som kender til.

Beskyttelsesfilm er det udstyr og tilbehør, der i sidste ende er mest nødvendigt i forhold til at beskytte din iPhone skærm bedst muligt. Det meget tynde og gennemsigtige stykke plastik er hurtigt og let at montere og fungerer som beskyttelse mellem eksempelvis skærmen og dine nøgler eller mønter. Selv hvis du taber den, har du en bedre chance for at mindske ridser og undgå en knust skærm, når du benytter beskyttelsesfilm. Anvend beskyttelsesfilm og mindsk risikoen for iPhone 5 skærm reparation.

Der er mange, der tror, at beskyttelsesfilm er tykt og kan ses tydeligt. Men det er på ingen måde tilfældet. Sætter du beskyttelsesfilmen på din iPhone skærm, kan du overhovedet ikke ane, at det er der. Det er kun, hvis du undersøger skærmen meget intenst, at du vil fornemme den påsatte beskyttelsesfilm.

Det er en meget lille pris at betale frem for en ny iPhone 5 skærm reparation, hver gang du er uheldig.

Tøv endelig ikke med at kontakte en af vores afdelinger via telefon eller e-mail, hvis du står med ubesvarede spørgsmål. Vores tidsbestilling og support har åbent hver dag mellem 9.00-22.00.

Vi ser frem til at kunne betjene dig med rådgivning og hjælpe dig med professionel iPhone 5 skærm reparation i København, Århus eller Herning.

Fandt du ikke den iPhone 5 reparation du ledte efter?

Var du på udkig efter en anden iPhone 5 reparation? Vi reparerer alle de typiske fejl.

Find din iPhone 5 reparation her