Selvom skærmen på en iPhone 7 Plus er ret robust, kan skaden ske, når du mindst venter det. Det sker jævnligt, at mobilen smutter ud af hånden eller en taske, eller måske har den yngste i familien haft fat i mobilen. Er du rigtig uheldig, at din iPhone 7 Plus tabes med skærmen nedad og endda på en hård eller skarp flade, vil skærmen ofte blive beskadiget eller i værste tilfælde knuse helt.

Det kan vi heldigvis hurtigt fikse hos iExpert. Vi har daglige reparationer af alle typer iPhones, herunder også iPhone 7 Plus, og ligger inde med den rette viden til at reparere netop din model. Vores teknikere er oplærte i at reparere skærme på iPhone 7 Plus, og de fleste reparationer klares på under én time.

Reparation af skærmen udføres naturligvis, så du igen opnår samme kvalitet og oplevelse, som før uheldet skete.

Vi reparerer skærme på iPhone 7 Plus uden tidsbestilling, og mens du venter, så du ikke skal bøvle med at sende den afsted og undvære den i flere dage. Vi ved, at det er lidt af en kunst at begå sig i dag uden mobilen i hånden. Skulle uheldet være ude, kommer du derfor blot forbi en af vores afdelinger i Aarhus, København eller Herning.

Oplever du, at din iPhone 7 Plus har andre skader eller problemer, eksempelvis med batteriet, mikrofonen, kameraet eller fugtskader, kan vi hjælpe dig med reparationen. Vi udfører næsten alle former for reparationer på iPhone 7 Plus, og du kan altid bestille en gratis diagnose, så du har en ide om, hvilke reparationer der er tale om.