Vi brænder for det vi laver, og ingen udfordringer er for store til os! Vi tilbyder dig professionel iPhone 6 reparation, og sørger for, at du hurtigt og smertefrit får din beskadigede iPhone retur – så god som ny!

Søger du hjælp til en reparation, så lad vores team af erfarne teknikere hjælpe dig. Vi kan reparere din iPhone 6 hurtigt og sikkert og vi er særdeles erfarne inden for typiske reparationer:

iPhone 6 skærm reparation

På trods af, at en iPhone 6 er udstyret med en mere solid 4,7” Retina HD skærm, er dette desværre ingen garanti for, at skærmen ikke kan risikere at gå i stykker.

Er uheldet ude, og du står i den bundærgerlige situation, at skærmen på din iPhone 6 er ødelagt, så er der ingen grund til at gå i panik, for der er hjælp at hente. Vores team af professionelle eksperter står klar til at hjælpe dig allerede i dag! Skulle du være så uheldig, at din iPhone 6 er gået itu eller at din skærm er knust, kan du trygt overlade din ødelagte telefon til os. Vi foretager iPhone 6 skærm reparation, mens du venter, så du hurtigt og nemt kan komme på farten igen med en fuldt ud funktionel iPhone 6.

Kvalitet kommer i første række hos iExpert

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller standard af vores iPhone 6 reparationer og benytter hovedsageligt originale reservedele i allerhøjeste kvalitet. Vælger du iExpert, får du med garanti en grundig og seriøs reparationstjek og -service, mens du venter.

Dygtige specialister og teknikere undersøger din iPhone

Når ulykken rammer din iPhone 6 kommer vores eksperter dig til undsætning. Vi tilbyder en komplet reparationsservice; hurtig, nem og til konkurrencedygtige priser. Vores ekspertteam har repareret tusinder af telefoner og har stor erfaring med iPhone reparation og support. Uanset hvad din iPhone 6 fejler, så kan vores teknikerteam helbrede den. Vi har udelukkende fokus på at udføre en hurtig og effektiv reparation, så du har den tilbage i perfekt stand på ingen tid.

Vi ved, at din iPhone 6 er uvurderlig, og det kan være svært at skulle undvære den i flere dage! Derfor tilbyder vi dig en hurtig, effektiv og billig walk-in-service samt praktiske ekspres-reparationer, som ofte varer op til 30 minutter.

Vi yder 2 års garanti

Hos iExpert går vi 100% op i god kvalitet og service. I vores butikker anvendes der hovedsageligt originale reservedele, så du er sikret høj kvalitet og et produkt, vi kan stå inde for. Derfor garanterer vi også, at du får en velfungerende telefon tilbage, der virker helt perfekt.

Vi tilbyder dig op til 2 års garanti på alle udskiftede dele, også selvom din Apple-garanti er udløbet. iExperts garanti omfatter den udskiftede reservedel og reparationen af denne i hele 24 måneder. Det er din sikkerhed for, at vores service er i orden.

Her finder du iExperts afdelinger

Med iExperts tekniske team tilbydes du en iPhone 6 reparation i flere afdelinger over hele landet, hvor vi på eget værksted kan udføre enhver hardware- eller softwarefejl.

Nedenfor finder du en liste over de byer, hvor vi er placeret i. Find den by der ligger tættest på dig, og se adressen, så du kan komme ind med din ødelagte iPhone 6 allerede i dag:

Ekspres-reparationer i alle afdelinger

Vi tilbyder walk-in-service og ekspres-reparationer, der typisk varer 30 minutter, afhængigt af hvor travlt der er. Vores teknikere udfører langt de fleste reparationer på stedet, hvor vi hurtigt kan identificere fejlen og skaden på din iPhone 6. Her benytter vi os af en hurtig og gratis fejlsøgning.

Vores ekspres-service dækker over mindre reparationer, såsom skærmreparationer m.m. De større tekniske reparationer kan desværre tage længere tid, da det er mere komplicerede reparationer. Men vi bestræber os altid på at have din telefon klar på kun 2 arbejdsdage.

  • Walk in Service – Ingen ekstra omkostninger
  • Ekspresservice – Maksimum 1 time

Vores tidsbestilling og support har åbent hver dag mellem 9.00-22.00. Så står du med nogle ubesvarede spørgsmål, kan du altid tage kontakt til en af vores afdelinger via telefon eller e-mail, og få den rådgivning, som du står og mangler. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig, så din iPhone 6 bliver så god som ny.

Synes du, at det er nemmere for dig at sende din iPhone 6 med posten, er du også meget velkommen til dette. Vælger du denne løsning skal du blot udfylde vores standardformular, så vil vi reparere den, så snart vi modtager den i butikken. Den sendes retur til dig straks efter reparationen er fuldført.

Kontakt os for at få råd og vejledning hvis du har spørgsmål til iPhone 6 reparation eller iPhone 6 skærm reparation.

Leder du efter en reparation af en anden iPhone type?

Er du på jagt efter en reparation af en anden iPhone type?

Find din iPhone reparation her

Du kan også finde en iPhone reparation i en by nær dig her: