iPad reparation København

Skal du shoppe i Field’s København og har en defekt iPad derhjemme, så tag den med ind forbi vores team af eksperter, som hurtigt og effektivt kan vurdere hvilken fejl der er tale om, og give dig den hjælp du har brug for. Du behøver ikke at ringe i forvejen, da vi ikke har tidsbestillinger på iPad reparationer, så kom endelig forbi QuickRep i Field’s!

Når uheldet rammer din iPad, kommer vores udlærte teknikkere dig til undsætning – og de brænder for det de laver! Det er ærgerligt at døje med en ødelagt skærm eller et dårligt batteri, som hurtigt kan blive repareret hos iExpert i København. Vi har gjort det nemmere for dig, og befinder os nu forskellige steder i landet – og ét af stederne er placeret i Fields på Plan 1, hvor vi tager imod dig med et smil.
Metroen kører tæt på Field’s, og hvis du er i bil, kan du benytte dig af den store parkeringsplads. Du kan gå rundt i de forskellige butikker i Field’s eller tage en bid mad imens vores teknikkere kigger på dit iPad problem.

Reparation af iPad København

Har du haft et uheld med din iPad, og søger nogen der kan hjælpe dig med at reparere den?
Gå ikke længere – for vores eksperter står og tager imod dig i vores butik i Field’s alle dage fra kl. 10 – 20. Vi tilbyder en gratis fejlsøgning på din iPad, så du kan se hvad reparationen som udgangspunkt vil koste dig. Vores priser på iPad reparationer i København er også at finde på iExperts hjemmeside, men uanset hvad du døjer med står vi til rådighed for dig.

Hurtige reparationer og gode priser

Hos iExpert bruger vi kun reservedele af den bedste kvalitet og hovedsageligt originale reservedele. Vælger du derfor iExpert, sikrer du dig også en 2 års garanti på det reparerede, også hvis reservedelen skulle være defekt. Vi går meget op i at udføre iPad reparationerne hurtigt og effektiv, men går på ingen måder i kompromis med kvaliteten af vores ydelser. Inden for kort tid står du tilbage med din iPad i perfekt stand. Størstedelen af vores iPad reparationer i København udføres samme dag, alt afhængig af hvilken reparation der er nødvendig.

Andre løsninger på dit iPad problem

I dag tilbyder vi også at modtage din defekte iPad via posten – alt sammen for at gøre det lettere for vores kunder. Hvis du ikke bor i nærheden af de tre byer vi befinder os i, henholdsvis Herning, Århus og København, kan du udfylde en formular der findes på vores hjemmeside, og sende pakken af sted. Flere oplysninger om hvordan du gør finder du på iExperts hjemmeside, men du er også mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en mail, hvor vi med glæde skal henvise dig videre.

Find iExpert på Trustpilots hjemmeside

Vi priser os stolte over at være kåret til Danmarks Bedste Mobil Serviceværksted på Trustpilots hjemmeside! Kunder fra alle vegne benytter sig ivrigt efter at dele deres oplevelser med andre, og vi læser kommentarerne, og sigter konstant efter at forbedre os, så vores kunder føler sig specielle. Klik dig ind på vores Trustpilot profil, og læs vores kunders anmeldelser. Vi ser frem til at reparere din iPad i København.

Er du på udkig efter en bestemt iPad-reparation?

Find alle vores iPad-reparationer her