iPad reparation Århus

Har uheldet været ude for din iPad, og mangler du et sted at få den repareret, så du hurtigst muligt har den i hænderne igen – så står vi i Århus på Toldbodgade og tager gerne imod dig.

iExperts glade medarbejdere står i butikken og modtager din iPad uanset hvilken stand den er i, og vi kan hurtigt fortælle dig, hvilke reparationer der er behov for. Vi kræver ingen tidsbestilling, så du kan få en gratis diagnosering af din iPad, så snart du træder ind i butikken. Vi kan fortælle dig de nødvendige reparationer, og reparationens pris, og så kan du uforpligtende bestemme om iExpert Århus skal reparere din iPad.

Når uheldet rammer din iPad

Det kan være tidskrævende at søge længe efter den rette til at hjælpe dig med din iPad, så kom ind og tal med os i vores iExpert afdeling i Århus, hvis du er i tvivl om det rette for dig er en reparation. Vi ligger forholdsvis tæt på Hovedbanegården, hvor der kører tog og busser ofte. Ankommer du i bil, så er der masser af parkeringspladser at finde lige ude foran butikken. Derudover behøver du ikke bruge lang tid i butikken, da vores eksperter er hurtige til at spotte hvad din iPad behøver, og du kan i de fleste tilfælde hente din iPad i perfekt stand samme dag.

2 års garanti på reparation og reservedele

Vi ønsker tilfredse kunder og iPad som ser perfekte ud, så derfor tilbyder vi 2 års garanti på alle iPad reparationer vi foretager os, og på de reservedele vi benytter os af. Kvalitet vægter vi meget højt, og benytter os derfor mest af originale iPad reservedele, men skulle der også være en fejl på disse, så gælder din garanti i 2 år.
Måske er du også i tvivl om hvad din iPad fejler – da det synligt ikke kan ses, men iExpert Århus arbejder dagligt med softwarefejl eller hardwareproblemer, så du er i gode hænder hele tiden.

Danmarks Bedste Mobil Serviceværksted hos Trustpilot

Fire år i træk er vi blevet kåret som Danmarks førende sted indenfor mobil serviceværksteder, og med en pavestolt fornemmelse, motiverer det os yderligere til at lytte til vores kunders oplevelser. Vi søger konstant at forbedre os, da vi betragter vores største værdi i kunderne.

Er du på udkig efter en bestemt iPad-reparation?

Find alle vores iPad-reparationer her